Hvalpe og opdræt

Interesseret i en hvalp?

Send en mail til os med en kort beskrivelse af dig/din familie, din/jeres dagligdag og hvorfor en Miniature Bull Terrier er den rigtige for dig/jer. Vi forbeholder os retten til at vælge de hjem, som efter vores mening passer bedst til vores hvalpe. 

Om opdræt

Vores hvalpe sælges kun som familiehunde. Hvis du leder efter en hund til andre formål, og som ikke skal leve sammen med dig og din familie, kan vi ikke sælge hvalp til dig. Det vigtigste for os er at finde kærlige og permanente hjem til vores hvalpe og at finde hvalpekøbere, som er bevidste om det ansvar, der følger med en lille hvalp.

Når vi planlægger et kuld, er det altid med udgangspunkt i, at vi vil beholde en eller to hvalpe fra kuldet, som skal kunne indgå i vores fremtidige opdræt. Herudover er vi også bevidst om det ansvar, der påhviler os, idet vi med vores opdræt også bidrager til racens udvikling. 

Det er vigtigt, at man som kommende MBT-ejer sætter sig rigtig godt ind i racens kendetegn og de arvelige sygdomme, som er til stede i alle racer. Selvfølgelig er du også velkommen til at kontakte os for mere info.

Hvis du er interesseret i en hvalp, er du velkommen til at besøge os til en snak om minibullere og møde vores hunde. Alternativt kan du også sende en mail, hvor du beskriver dig selv/din familie og jeres dagligdag samt motivationen for netop en minibull. Dog sælger vi ikke en hvalp udelukkende på baggrund af en telefonisk eller skriftlig henvendelse. Det er vigtigt for os at have en god kemi med vores kommende "hvalpeforældre", ligesom det også er vigtigt, at vores kommende "hvalpeforældre" også har en god mavefornemmelse med hensyn til os. Vi vil også meget gerne møde kommende "hvalpeforældre", inden hvalpene er født.

Vores hvalpe kommer ud i verden med...

- FCI/DKK-stamtavle
- EU-pas
- DKK Købskontrakt
- Hvalpepakke
- DNA PLL-test
- En masse babybilleder
- Livslang hotline til os mht. råd og vejledning

Udover dyrlægetjek, får hvalpene naturligvis ormekur, mikrochip og deres første vaccination.

Med hvalpen følger også et års gratis medlemsskab af Dansk Terrier Klub
www.dansk-terrier-klub.dk